• English
  • Nederlands

Over ons

Wat is Toastmasters Antwerpen?

Toastmasters Antwerpen is er voor iedereen die beter wil leren communiceren of een groep wil kunnen aansturen. Ieder van ons is vrijwilliger en er is geen voorkennis vereist. Dat maakt onze club erg toegankelijk. We stimuleren elkaar om aan ons zelfvertrouwen en communicatie- en leiderschapsvaardigheden te werken. Jezelf beter kunnen uitdrukken is de sleutel binnen elke bedrijfsomgeving en binnen de dagelijkse omgang.

Hoe werkt het?

Een Toastmastersavond bestaat uit drie delen: voorbereide speeches, onvoorbereide improvisatiemomenten en evaluatie van anderen op die speeches. Elkaar constructief evalueren is essentieel binnen het Toastmasterstraject. De persoon die feedback geeft op uw speech zal uw sterke punten in de verf zetten, maar ook enkele verbeterpunten suggereren. Wees niet bang: ook ervaren sprekers stonden ooit op uw niveau.

Kom langs als gast!

Als gast kan je gratis een meeting bijwonen om te zien hoe het er aan toe gaat. Meld je hier aan om je plek te reserveren.

Wanneer  Elke eerste en derde donderdag van de maand
Hoe laat  We starten stipt om 20u en proberen even stipt om 22u te eindigen
Waar  De Groene Waterman, Wolstraat 7, 2018 Antwerpen (behalve in juli en augustus, dan komen we samen op unieke locaties)

We kijken ernaar uit om jou in onze club te verwelkomen.

Toastmasters Antwerpen